نخود منبع اساسي كربو خريد آرد نخود هيدرات هاي بسيار غامض ميباشد كه در اشكال ديگر بنشن وجود دارااست تن كم كم كربوهيدرات غامض را هضم مي نمايد و بعد ها آن را تحت عنوان انرژي ذخيره مي نمايد تا بعدا آيتم به كار گيري قرار گيرد اين حقيقت بسيار اصلي ميباشد چون اكثر كربوهيدرات ها خصوصيات و اثرات را ندارند بعضا از كربو هيدرات ها تخت گاز قند خون را ارتقا ميدهند كه به نوبه خويش باعث به نوسانات انرژي در تن ميگردد. (اين كربو هيدرات ها هم تحت عنوان كربوهيدرات هاي بي آلايش يا اين كه سريع ناميده ميگردند.)كربوهيدرات هاي ديگر دقيقا مخالف ميباشند و انرژي اثبات (شناخته گرديده تحت عنوان كربو هيدرات ها غامض) را تامين مي نمايند
نخود براي بهبود قلب و عروق :
پژوهش ها اثبات نموده است نخود قادر است تندرست قلب را با كاهش مقدار كلسترول بد در تن بهبود دهد تعادل درست كلسترول قادر است به تقابل با خطاها قلبي عروقي (مانند فشار خون بالا يا اين كه ذيل)ياري دهد.
اين شغل به تن ياري مي نمايد با طرز هاي زيادي جنگ نمايد كه سبب كاهش احتمال ابتلا به بيماري هاي قلبي ميگردد. ازآنجاكه نخود دربردارنده فيبر متعددي ميباشد، آنها تك تك چربي را كه در حوالي اندام هاي حياتي گردآوري ميگردند را كاهش ميدهند (مثلا قلب) علاوه بر اين، لوبيا دارنده مقدار متعددي ويتامين ب6 ميباشد كه به صورت قابل توجهي سطح هوموسيستئين را در تن به دست كم ميرساند داشتن بيشتراز حد هوموسيستئين ميتواند باعث به توسعه و گسترش بيماري هاي قلبي متعدد گردد
نخود براي دوري از سرطان:
علاوه بر اين، تناول كردن نخود بطور منظم ممكن ميباشد به كاهش ابتلا به رويش علائم سرطان ياري دهد. در نصيب تندرست نمناكمي خوانيد كه در برخي مطالعات كشف كرده اند نخود ممكن ميباشد بعضي اجزاي حفاظتي خاص داشته باشد زيرا آنان فيبر بالايي دارا هستند مطالعات همينطور نشانه اعطا كرد كه نخود قادر است علائم سرطان روده گرانقدر را به دستكم برساند.آنها در نگهداري سيستم گوارشي تندرست و تطهير اشكال سموم و باكتري هاي بد موءثر مي باشند.آنها رويش باكتري هاي سلامت را با متعادل كردن سطح پ هاش تن ارتقا ميدهند كه به صورت قابل توجهي التهاب را به دستكم ميرساند. به عبارت ديگر، سلول هاي سرطاني در تن انتشار و بسط نخواهند يافت.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/5/25 ساعت: ۰۹ توسط:ardnokhod :
نوع خاصي از گندم فرنگي وجود داراست خريد آرد نخود كه به گندم «دوروم» مشهور ميباشد. اين گندم به رنگ قهوهاي قرمز رنگ و تيرهخيس از گندم بي آلايش ميباشد و پروتئين بيشتري داراست. اما اين آرد دانهبندي درشتتري نسبت به آرد گندم بي آلايش دارااست و چندان پودري وجود ندارد، درضمن گندم دوروم در كشورايران به طور محصور كشت ميگردد، به اين ترتيب اسپاگتيسازهاي جمهوري اسلامي ايران بيشتر از به عبارتي آرد بي آلايش براي ساخت و ساز آرد نول- آرد سپيد- به كار گيري مينمايند. اما نبايد انديشه كرد آرد سمولينا چيز تعجب آور و غريبي ميباشد؛ صرفا تفاوت اين آرد با آرد سپيد اين ميباشد كه يه خرده پروتئين بيشتر، رنگدانه بيشتر، بتاكاروتن بيشتر و آنتياكسيدان بيشتري داراست و كلاً مغذيخيس ميباشد؛ همين!
بيسكويت خرمايي
مواد ما يحتاج براي 4 نفر: آرد:
2پيمانه
آرد سمولينا: يك پيمانه
روغن مايع: يك دوم پيمانه
كره: يكچهارم پيمانه
شكر: يكچهارم پيمانه
گلاب: يكچهارم پيمانه
آب: نصف پيمانه
پودر زيره: نصف قاشق چايخوري
دارچين: يك قاشق چايخوري
مايه خمير فوري: يكسوم قاشق چايخوري
نمك: به مقدار موردنياز
براي درون بيسكويت: خرماي له گرديده تركيب با يك قاشق چايخوري دارچين
شيوه تهيه و تنظيم: كليه مواد خمير را با هم تركيب نماييد تا به صورت خمير در بيايد. 30دقيقه به خمير استراحت دهيد. دراين مسافت رطب را پوره كرده و يه خرده دارچين و در شكل ميل زيره اضافه فرماييد. سپس كف پوسته را چرب و آرد پاشي فرمائيد. خمير را دو نصيب كرده و يكياز را كف پوسته پهن فرماييد. رطب را في مابين 2نايلون به اندازه پوستهتان گشوده فرمائيد و روي لايه خميري بگذاريد. سپس هم لايه انتها خميري را روي لايه خرمايي گشوده فرماييد و پاره اي دارچين بپاشيد و برش بزنيد. هم اكنون سيني را در فر 175 جايگاه سانتيگرادي به بازه زماني 20 تا 30 دقيقه قرار دهيد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/5/24 ساعت: ۰۹ توسط:ardnokhod :
روزنامه سيب سبز: زماني ميگوييم آرد، شايد تصور خريد آرد نخود كنيد آرد، آرد ميباشد ديگر؛ چه فرقي مينمايد! ولي بايستي بدانيد آردها با وجود ظواهر شبيه هم، بسيار متعددخيس از آن ميباشند كه شايد باورتان نشود. به لحاظ شما چرا نان گندم متداولترين نان روي كره زمين ميباشد؟ چرا براي از هم گشوده نشدن كتلت در روغن، از آرد نخودچي به كارگيري ميگردد و چرا به آن به عنوان مثال آرد ذرت نميزنند؟ چرا براي لعاب پرت كردن سوپ، شايسته ترين مورد پودر سيبزميني ميباشد؟ آيا از همگي آردها مياقتدار نان تنظيم كرد؟ چرا كساني كه رژيم لاغري دارا هستند، خوب ميباشد نان سبوسدار مصرف نمايند؟ براي جواب به كليه اين سؤالها و بخش اعظمي سؤالهاي ديگر با پزشك محمد عزيزي تبريززاده، داراي تخصص صنعت هاي غذايي اظهار كردوگو كردهايم كه درپي مي خوانيد.رمصرفترين آرد جهان
آرد گندم بيشترين مصرف را مجموعاَ عالم داراست و در جمهوري اسلامي ايران هم بيشتر صرف تنظيم نانهاي سنتي اهل ايران مي شود چراكه پايه غذاي اهل ايرانها از قبلي تا امروز نان و مالهاي آردي بوده و مي باشد، براين اساس بيشترين مصرف را در جمهوري اسلامي ايران دارااست و غذاي اساسي عموم محسوب ميشود. اصطلاحي در تهيه و تنظيم آرد وجود داراست به اسم «رتبه استخراج» كه مقدار آردي ميباشد كه از 100 كيلوگرم گندم تنظيم ميگردد. يعني هنگامي 100 كيلو گندم پاك گرديده در آسياب به آرد تبديل مي گردد، مقدار آرد بهدست آمده، سكو استخراج آن آرد ميباشد. بر اين مبنا آردهاي بسيار متعددي مياقتدار تهيه و تنظيم كرد كه در جمهوري اسلامي ايران فقط 4 آرد (آرد بي نقص با جايگاه استخراج 97 درصد، آرد خبازي با رتبه استخراج 88 درصد، آرد ستاره با رتبه استخراج 80 درصد وآرد نول با جايگاه استخراج 70درصد) تهيه و تنظيم مي شود كه براي ايجاد نانهاي سنتي استعمال ميگردد.كاكا؛يك غذاي گيلاني
مواد مورد نياز براي 4 نفر:
آرد گندم الك گرديده: يك پيمانه
كدو حلوايي پخته و پوست گرفته: يك پيمانه
تخممرغ: يكي
دارچين، مغز هل كوبيده گرديده و نمك: هركدام يك قاشق چايخوري
گلاب: يك دوم پيمانه
شكر: يك دوم پيمانه
يكينگپودر: يك قاشق چايخوري
روغن: به معيار مايحتاج
طرز تنظيم: كدو حلواييها را عالي له كرده و قابل انعطاف نماييد و آحاد مواد ما يحتاج را با هم تركيب فرمائيد و به طور خمير درآوريد. بعداز يك ساعت كه در دماي گوشه و كنار به آن استراحت داديد، آن را با دست به صورت دايره كوچك پهن نمائيد. در تابه كمي روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد تا روغن داغ خواهد شد، آن گاه كاكاهاي ساخته شده را در آن بگذاريد و مانند كتلت هر دو روي آن را برشته فرمائيد. درصورتي كه كدو حلوايي در دسترس نباشد يا اين كه عشقاي به آن نداشته باشيد، مي توانيد بهمكان كدو از شير استعمال نماييد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/5/20 ساعت: ۱۳ توسط:ardnokhod :
پيش از استارت به شغل بايستي خريد آرد نخود تك تك مواد رو مهيا نمائيد تا همگي مواد به دماي فضا برسند. آنگاه آرد نخودچي رو ۲ تا ۳ درجه الك نمائيد تا تماما صاف و يكدست خواهد شد.
۱. براي استارت فعاليت در آغاز
ابتدا
در آغاز
نخست
اذن دهيد كره در هواي آزاد يه خرده قابل انعطاف گردد و آنگاه با استعمال از همزن برقي يا اين كه دستي، كره را هم بزنيد.
۲. پودر قند يا اين كه شكر رو داخل كاسه دربردارنده كره بريزيد و به بازه زماني ۵ تا ۶ دقيقه به نيكي ادغام نماييد تا كره و شكر به نيكي با يكديگر مخلوط شوند.
۳. درين مرحله مي بايست آرد نخود چي الك گرديده رو در ۲ تا ۳ مرحله به ادغام كره و شكر اضافه نماييد و در هر مرحله كل مواد رو به نيكي با ليسك ادغام فرماييد تا كم كم وضعيت خميري و قابل انعطاف پيدا نمايند. بعداز اينكه آرد نخودچي رو كاملا به مواد اضافه كرديد، خمير رو با نوك انگشت پاره اي ورز دهيد تا شرايط صاف و يكپارچه پيدا نمايند.
اما بايستي اعتنا داشته باشيد كه ابدا اين خمير رو با كف دست و به بازه زماني فرصت زمانبر ورز ندهيد. چون ورز دادن خمير منجر به روغن افتادن آن شود.
۴. درين مرحله مي بايست زعفران دم گرديده و هل ساييده گرديده رو به خمير اضافه نماييد تا شيريني نخودچي خوش رنگ و بويي داشته باشيد. درين مرحله ميتوانيد خمير را از چرخ گوشت رد نمائيد تا شرايط قابل انعطافخيس و لطيف تري پيدا نمايد.
۵. خمير مهيا گرديده رو باطن كيسه پلاستيكي قرار بديد و اذن بديد به مقطع ۱۰ تا ۱۲ ساعت در دماي آشپرخانه استراحت نمايد.
۶. پس از سپري شد اين بازه زماني فرصت، بايستي در آغاز فر رو پرنور كرده و بر روي سكو حرارت ۱۶۰ تا ۱۷۰ سكو سانتي گراد تهيه فرمائيد تا فر به خير و خوبي گرم گرديده و براي پخت شيريني اماده گردد.
۷. سيني فر رو روغن مالي فرمائيد و يك ورق از شيت روغني رو سيني قرار بديد تا شيرينيها بعداز پخته شدن به راحتي از روي سيني فر غير وابسته شوند.
۸. خمير شيريني نخود چي رو بر روي ميز شغل قرار داده و با وردنه خمير رو به ضخامت يك سانتي متر گشوده نماييد. اكنون با استعمال از پوسته منحصر شيريني نخودچي و يا اين كه كاترهاي خيلي كوچك، خمير رو برش بزنيد و به ترتيب بر روي سيني فر بچينيد.
در صورتي پوسته منحصر شيريني نخود چي در دسترس نداشتيد ميتونيد به اندازه يك فندق، از خمير جداگانه كرده، به خير و خوبي در كف دست گرد فرمائيد و روي سيني فر بچينيد. براي زيباتر شدن اين سبك از شيريني نخودچي ميتونيد از يك وسيله كوچك و شيار دار، روي خمير طرح بزنيد و يا اين كه از مهرهاي منحصربهفرد شيريني نخودچي به كارگيري فرماييد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/5/19 ساعت: ۰۹ توسط:ardnokhod :
محققين ده سالهاست كه بر اين باورند خريد آرد نخود كه مصرف حبوبات مانند نخود و عدس موجب كاهش حس گرسنگي مي شود.
براساس آناليزاي كه در سال ۲۰۱۴ جاري ساختن گرفت اضافه كردن حبوبات به وعدهٔ غذايي موجب ارتقا ۳۱ درصدي شم سيري بعد از صرف وعدهٔ غذايي مي شود.
علاوهبراين آرد نخود خويش نيز موجب كاهش گرسنگي مي گردد. بااينكه كل مطالعات اين داعيه را پذيرش نمي كنند، ولي بعضي از آنان از تاثير آرد نخود بر ارتقاء حس سيري حكايت داراهستند. يك كدام از منشهايي كه آرد نخود سبب كاهش گرسنگي مي شود، از روش تهيه هورمون گرلين ميباشد. بهلحاظ مي رسد ذيلبودن سطح هورمون گرلين بتواند به ارتقا حس سيري امداد بكند.
قطعا بخوانيد: ۱۱ غذايي كه جلوي گرسنگي شمارا ميگيرد
در يك مطالعهٔ مشاهدهاي بر روي ۱۶ زن افرادي كه از شيريني محتوي ۷۰ درصد آرد گندم و ۳۰ درصد آرد نخود به كار گيري كردند، نسبت به اشخاصي كه شيريني محتوي ۱۰۰ درصد آرد گندم مصرف كرده بودند، سطح گرلين زيرتري داشتند.
بااين تفاسير هنوز هم براي معلومشدن تاثير ظريف آرد نخود بر روي اشتها و هورمونهاي گرسنگي به مطالعات بيشتري نياز ميباشد.معيار كربوهيدرات در آرد نخود نسبتاً نصف آرد گندم ميباشد. به اين ترتيب آرد نخود بهصورت متفاوتي بر روي قند خون تاثير مي گذارد.
شاخص گلوكزي آرم ميدهد طعام با چه سرعتي در تن به قندها تبديل گرديده و موجب ارتقا قند خون ميگردد. گلوكز شكلي از قندهاست كه تن ترجيح مي دهد براي تأمين انرژي از آن به كارگيري بكند. شاخص گلوكزي براي گلوكز ۱۰۰ ميباشد. يعني مصرف گلوكز سبب ساز ميشود قند خون در سريعترين فرصت ممكن ارتقا يابد. شاخص گلوكزي آرد گندم نسبتاً ۷۰ ميباشد. شاخص گلوكزي نخود ۶ و شاخص گلوكزي بينوعدههاي تنظيمگرديده از آرد نخود في مابين ۲۸ تا ۳۵ ميباشد. اين غذاها با شاخص گلوكزي ذيلخيس نسبت به آرد گندم، با سرعت كمتري موجب ارتقا قند خون مي گردند.
در دو مطالعهٔ مشاهدهاي بر روي ۲۳ نفر معين شد، مصرف غذاهايي كه با آرد نخود تنظيم گرديدهاند، سبب ساز مي گردد تا سطح قند خون نسبت به مصرف غذاهاي تهيه و تنظيمگرديده از آرد گندم ذيلخيس بماند.
در يك مطالعهٔ شبيه بر روي ۱۲ زن تندرست مشاهده شد تغييرات قند خون در زناني كه از نان تهيه و تنظيمگرديده از آرد گندم همدم با ۲۵ تا ۳۵ درصد آرد نخود به كار گيري مينمايند، بسيار كمتر از اشخاصي ميباشد كه نانشان ۱۰۰ درصد از آرد گندم تهيه و تنظيم گرديدهاست.
بااينحالا مي بايست براي توضيح ظريف رابطه در ميان آرد نخود و قند خون مطالعات پهناورتري اعمال بشود.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/5/17 ساعت: ۱۱ توسط:ardnokhod :
وقتي كه آرد فاسد مي گردد خريد آرد نخود ساختار مولكولي آن عوض شده و تركيبات مضر در آن توليد ميگردد البته طبق نتيجه ها مطالعات انجام يافته به حيث نميرسد مصرف آن براي بشر زيان خاصي داشته باشد، اگرچه روي مزه شيريني، كيك و نان اثر منفي ميگذارد.
آرد كپك زده علاوه بر مزه نا خوشايندي كه دارااست ممكن ميباشد براي سالمي نيز مضر باشد اگرچه تمامي كپك ها خطرناك نيستند البته بعضا از آنان مواد شيميايي به اسم مايكوتوكسين ايجاد مي نمايند كه سبب بروز اسهال و استفراغ ميگردد و بسته به مقدار و دوران مجال مصرف آنها، ممكن ميباشد با بيماري هاي بدون شوخي خيس همانند سرطان و بيماري كبدي نيز داراي ربط باشند.آرد يكياز بزرگترين موادي ميباشد كه براي شيريني پزي به كارگيري ميگردد.
اين ماده با خرد كردن غلات متعدد يا اين كه
يا
يا اين كه
مواد غذايي ديگر و تبديل كردن آنها به پودر ساخته ميگردد.
اگرچه آرد به صورت سنتي از گندم تهيه و تنظيم مي گردد. البته فعلا گونه هاي بيشمار و مختلفي از آرد به عنوان مثال آرد نارگيل، آرد بادام و بقيه انواع فاقد گلوتن در قفسه دكان هاي مواد غذايي در دسترس ميباشد.
بخش اعظمي از اشخاص آرد را به زمان وقت گير در انبار نگه مي دارا هستند.
حتي در شرايطيكه تاريخ انقضا آن نيز پيشين باشد. بدين ترتيب پرسش اينجاست كه چه وقتي آرد حاد ميگردد؟
ماندگاري آرد چقدر ميباشد و چه وقتي آرد وخيم ميگردد ؟
اكثري از عامل ها در ماندگاري آرد يا اين كه برهه زماني مجال ماندگاري آرد پيش از استارت به وخيم شدن تأثير ميگذارند.
بيشتر آردها ۳ الي ۸ ماه در دماي اتاق نو باقي ميمانند. اين دوران معمولاً زمان بر از تاريخ انقضاء آنهاست.
با اين وجود ماندگاري ظريف به نوع آرد، مواد تشكيل دهنده آن و طرز حفظ آن بستگي داراست.
از كجا بفهميم آرد وخيم گرديده ؟
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/5/16 ساعت: ۰۹ توسط:ardnokhod :
به گزارش گروه وبگردي، شايد خريد آرد نخود ساكنان كشورهاي عربي قبل از ما ايرانيها فلافل را سر سفرهشان برده باشند، ولي اين روزها نام فلافل با شهرهاي جنوبي كشور ايران گره خورده است. تهيه كردن اين غذاي گياهي كه فلفل فراوانش به آن طعمي خاص و خوشايند داده است، سادهتر از چيزي مي باشد كه هميشه فكر ميكرديد. ما دراين نوشتهي علمي روش تهيه فلافل خانگي خوشمزه به نحوه لبناني را به شما فراگيري ميدهيم. مواد ما يحتاج براي تنظيم فلافل نخود نپخته يك فنجانپياز رنده شده يك فنجانتخم گشنيز نصف قاشق غذاخوريجعفري خرد شده تازه دو قاشق غذاخوريگشنيز خرد شده تازه دو قاشق غذاخورينمك يك قاشق چايخوريفلفل قرمز خشك شده يك و نيم قاشقسير چهار حبهزيره يك قاشق چايخوريبيكينگ پودر يك قاشق چايخوريآرد...
نحوه تهيه كوفته كدو و نخود، تعيين مشكل پسندان روش تهيه كوفته كدو و نخود، انتخاب اختلال پسندان
به گزارش مجموعه وبگردي باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زير قصد داريم شما را با دستور پخت كوفته كدو و نخود آشنا كنيم. شيوه تهيه و تنظيم:كدو سبز معدل -۳ عدد (حدود نيم كيلوگرم)نخود پخته - ۲ ليوانآرد - يك ليوانسير - يك حبهفلفل سبز -يك عددفلفل قرمز -يك عددشويد خرد شده - كمينمك - يك و نيم قاشق مرباخوريفلفل سياه - يك قاشق چاي خوريفلفل قرمز رنگ - يك قاشق چاي خوريپودر زيره - يك قاشق چاي خوريروغن براي سرخ كردن - به ترازو مايحتاج بيشتر بخوانيد يادگرفتن آشپزي؛ از مرغ زنجبيلي و ارده پلو خوزستاني تا اشكال كمپير تركيهاي و تزئين هندوانه شب يلدا + تصاوير شيوه تهيه:۱- كدوها را بشوييد و رنده فرمائيد. آب كدو را بگيريد و در ظرفي بريزيد. ۲- نخود...
فلافل را در منزل هم خواهيم توانست صحيح كنيم؛ اكنون كه نميتوانيم سراغ ساندويچ فروشيهاي آلوده و كثيف برويم و مقداري ميكروب جذب بدنمان كنيم، مي بايست در منزل دست به فعاليت شويم. مواد موردنياز: نخود ناپخته: يك فنجانپياز: يكي متوسطجعفري خردشده: ۲ قاشق غذاخورينمك: يك قاشق چايخوريسير نو: ۵ حبهفلفل قرمزرنگ كم آب و آسياب گرديده: يك و نيم قاشق چايخوريفلفل سياه: ۴/۱ قاشق چايخوريفلفل سپيد: ۴/۱ قاشق چايخوريآرد نخودچي: يك قاشق غذاخوريبيكينگپودر: يك قاشق چايخوريروغن مايع: به مقدار موردنياز روش تهيه و تنظيم و فرمان پخت: ۱. نخودها را از يك روز گذشته بخيسانيد. در زمان اين مقطع چندبار آب نخودها را عوض و نو فرمائيد. نخودهاي تر خورده، پياز، فلفل، جعفري، نمك، سير و زيره را در ميكسر بريزيد و كليه را...
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/5/13 ساعت: ۰۹ توسط:ardnokhod :
آرد نخودچي نوعي آرد است كه از نخود كم آب و پوست كنده گرديده تنظيم ميشود خريد آرد نخود از آرد نخودچي تحت عنوان يك كدام از پرطرفدار ترين آرد هاي مو جود خاطر ميشود. چون مي اقتدار از اين آرد براي تصحيح كردن اشكال خوراكي ها منفعت گيري نمود. دراين مقاله ميخواهيم به يادگرفتن تنظيم آرد نخودچي دو آتيشه بپردازيم. پس درصورتي كه درپي پي بردن طريق ايجاد كرد اين آرد مالامال خواص ميباشيد توصيه مي شود تا انتهاي مقاله يار و همدم ما باشيد.
اهميت استعمال از آرد نخودچي
استعمال از آرد نخودچي به انگيزه تركيبات خير كه دارااست بسيار براي تن مطلوب خواهد بود. بهتر ميباشد بدانيد اين آرد فاقد موادي همانند گلوتن ميباشد؛ به اين ترتيب استعمال از آرد تنظيم گرديده از نخودچي مورد قابل قبولي براي اشخاص دارنده بيماري سلياك خواهد بود.
در تركيبات اين آرد تنظيم گرديده از نخودچي، موادي همانند پروتئين و فيبر به وفور يافت ميشود. وجود اين مواد معدني منجر گرديده تا مصرف اين آرد به مورد ايده آلي تبديل گردد.
در موقعيت كنوني بخش اعظمي از اشخاص از خطاها معده و روده مشقت ميبرند؛ به همين مراد اين اشخاص نمي توانند از بعضي مواد غذايي به كارگيري كنند.
البته آرد تنظيم گرديده از نخود چي از اين قاعده مستثني بوده و آيتم قابل قبولي براي اين سيرتكامل اشخاص خواهد بود. در كل كليهي اشخاص ميتوانند خوراكي هاي تنظيم گرديده از آرد نخودچي را فارغ از هيچ مشكلي به كارگيري كنند.
نحوه تنظيم آرد نخودچي دو آتيشه
همان گونه كه در نصيب ابتدايي اين مقاله تيتر شويد آرد تنظيم گرديده از نخودچي كاربرد هاي فراواني داراست. به همين خواسته بخش اعظمي از اشخاص پيرو شيوه تهيه و تنظيم آن در خانه ميباشند.
بهتر ميباشد بدانيد تنظيم آرد نخودچي آن هم به طور دو آتيشه بسيار سهل و آسان ميباشد. براي تهيه و تنظيم اين آرد پرخاصيت نياز ميباشد تا بعضي اثاثيه و مواد مايحتاج آن را از قبلي تنظيم فرمائيد.
مفاد موردنياز جهت تنظيم اين آرد عبارتند از :
نخودچي بوداده يا اين كه نخودچي پوست كنده به مقدار مورد نياز
يكي پياله شيشه اي
دستگاه آسياب قهوه يا اين كه خوراك ساز
بعداز تنظيم مواد و وسايل مايحتاج نوبت به شيوه تهيه و تنظيم آرد نخودچي ميرسد. نكته مهم اين ميباشد كه براي تهيه و تنظيم نخودچي عطر داده مي قدرت آن را از پيش از خريداري نمود؛ يا با استعمال از روشي كه در پي بيان مي گردد نسبت به تنظيم آن مبادرت نمود.
اما سفارش ميشود تا نخودچي رايحه داده را در خانه تنظيم فرمائيد. چون تهيه و تنظيم نخودچي رايحه داده در خانه از ديد بهداشتي بسيار بهتر خواهد بود. همينطور معدود يا اين كه زياد نمودن مواد بكار رفته در طول پروسه آن در دست خودتان ميباشد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/5/6 ساعت: ۰۹ توسط:ardnokhod :
كتلت خريد آرد نخود يا اين كه شامي از غذاهاي پُرسي هستند. اين غذاي لذيذ و پرطرفدار، مزه يه خرده چرب و گوشتي دارااست و با گوشت، سيبزميني، تخم مرغ و پياز تهيه ميشود و معمولاً بدون برنج و با نان سرو ميگردد. ميقدرت آن را بهتيتر غذاي آماده، غذاي مسافرت يا اين كه ساندويچ نيز مصرف كرد. انواع كتلت با گوشت چرخگرديدهٔ گوسفند و گوساله، مرغ، ماهي يا اين كه حبوبات تهيه و تنظيم مي شود. سيب زميني رندهگرديده، گوشت چرخ كرده، تخم مرغ، پياز رندهگرديده، نمك و چاشني بعد از مخلوط شدن، مايهٔ كتلت را به وجود مياورند كهاين مايه پس از يك دست شدن و صورت دريافت كردن در روغن و داخل ماهي تابه سرخ مي شود. از كتلت آرد نخودچي لذت ببريد.
مواد لازم براي كتلت آرد نخودچي:
گوشت: ۴۰۰گرم
آرد نخودچي: ۲۰۰گرم
سيب زميني: ۲عدد
تخممرغ: ۲عدد
پياز: ۲عدد كوچك
كره: ۵۰گرم
نمك و فلفل: به مقدار مايحتاج
روش تنظيم:
گوشت را با پياز چرخ نمائيد. سيب زميني رنده گرديده، تخم مرغ، آرد نخودچي، نمك، فلفل و كره را به آن اضافه كرده و خوب ورز دهيد. بعد از آن به طور قلقليهاي كوچك در روغن داغ سرخ فرماييد.گوشت چرخ كرده را با آرد نخودچي ، پياز ، تخم مرغ ، زعفران و نمك و فلفل و زردچوبه مخلوط كنيد و يه خرده آب به آن اضافه كنيد تا مايه شلي مثل ماست بدست بيايد.
بعد تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن داخلش بريزيد تا داغ گردد.
آنگاه با ملاقه يه خرده از مايه را درون روغن بريزيد تا خودش را بگيرد و يك طرف آن سرخ گردد.آن گاه طرف ديگر آن را برگردانيد تا سرخ گردد.
كتلت هاي سرخ گرديده را در كنار سبزيجات و گوجه خارجي سرو فرمائيد.نكات تكميلي در باب شامي نخودچي
شامي نخودچي جزو كتلت و شامي ميباشد
زمان فراهم سازي مواد نخستين و مايحتاج آن نسبتاً 10دقيقه
و مجال پخت و انتظار آن نزديك به 20دقيقه ميباشد .
شامي نخودچي را ميتوانيد در وعده نهار - شام - پيش غذا - سرو فرماييد .
همينطور ميتوان در ماه رمضان تحت عنوان سحري - افطار - ميل كرد .
اعتنا فرماييد مقدار مواد اوليه و امر تهيه براي 4 نفر مطلوب هست .
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/5/5 ساعت: ۱۰ توسط:ardnokhod :
ملين طبع، مقوي حرارت غريزي و مقوي ريه و كمر، آفريننده خريد آرد نخود خون با تقوا، قابليت تغذيه زياد، اشتهاآور، تغذيهكننده ريه و معده، اثر غذايي آن در ريه بيشتر از ساير حبوبات ميباشد. در گرفتگي صدا در حالتي كه همراه با تب نباشد، ميل كردن آن با شير و در صورت وجود تب با آب اثر گذار است. خيسانده آن در سركه به مقطع يك شب جهت كشتن كرم معده بسيار اثرگذار ميباشد. آشاميدن آب پخته آن با نمك (نخودآب)، تكه كننده اخلاط لزج و بازكننده انسدادها هست. ادرارآور، برطرفكننده درد سينه و عفونت ريه هست. خيسانده آن در آب مقوي قوه جنسي، و خارج كننده كرم شكم و مقعد هست. خوردن گرماگرم برشته آن جهت بواسير خوني تأييد شده است، آب خيسانده آن در به حساب آوردن ورم لثه و درد آن مفيد مي باشد.
نخود سياه
نخود سياه
سبب سقطجنين شده، شكننده سنگها و مدر فضولات است و كاركشتهتر از نخود سفيد است، قوت ترياقي داشته، جهت استسقا، يرقان انسدادي، انسداد كبد و جذام نافع هست.
ريختن آب آن جهت رفع سردرد، زردي رخسار، خارش و بيحسي اندامها، مفاصل و تقويت مو مۆثر هست.
تركيبات شيميايي
دانه نخود داراي ليسين Lycine، سيستين Cystine، تريپتوفان، گالاكتين، ساكاروز، دكستروز و لولز، ماده روغني، ويتامينهاي A، B1، B2، C، D، E، كاروتنوئيدها، مواد معدني نظير مس، آهن، بر، ليتيوم، پتاسيم، فسفر، كلسيم، اسيداگزاليك، اسيدماليك و اسيداستيك مي باشد.
خواص دارويي نخود
* نخود تقويتكننده قلب بوده و در رفع يبوستهاي حاد و مزمن مۆثر هست همچنين ماهيچه ها اسكلتي را تقويت ميكند و به همين عامل مصرف آن به ورزشكاران سفارش ميشود.
* نخود داراي خاصيت ضد سرفه و آنفولانزا مي باشد. اين ماده غذايي سيستم ايمني بدن را تقويت ميكند بنابراين به كساني كه داراي بيماريهاي خود ايمني مانند اماس هستند نيز سفارش ميشود.
* نخود از در ميان چيره انگلهاي روده، برطرفكننده درد سينه و تنگي نفس، تقويتكننده ريشه مو، درمان زردي، درمان دردهاي همگي و افزايش خاطر ميباشد.
* نخود براي درمان پوكي استخوان به دليل منابع غني كلسيم بسيار سودمند هست در زمان رشد استخوانها و دندانها مصرف آن توصيه ميشود همچنين اين ماده غذايي در صورتيكه با عسل تركيب شود و به صورت يك پماد درست شود به عنوان التيام دهنده آسيبها موثر خواهد بود.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/5/4 ساعت: ۱۰ توسط:ardnokhod :
پياز را رنده كرده خريد آرد نخود و به هم پا آرد نخودچي، گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و تخممرغها ورز ميدهيم آن قدر ورز مي دهيم تا كاملا موقعيت چسبندگي پيدا كند.
آن گاه از هركدام به اندازه يك تخممرغ برداشته به شكل شامي صحيح ميكنيم، سپس به بازه ۱۵ دقيقه شاميها را كنار نهاده و در تابه روغن ريخته و با حرارت ملايم شاميها را سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم.
طريق تهيه و تنظيم سس
در به عبارتي روغني كه شاميها را سرخ كردهايم پياز رنده گرديده را با زردچوبه سرخ ميكنيم، آن گاه رب گوجهخارجي را افزوده پس از پنج دقيقه گوجهخارجيهاي رنده گرديده را ميريزيم، سپس آب، نمك، شكر و آبليمو را اضافه كرده و مي گذاريم به جوش بيايد.
بقيه نكات
به مكان شكر و آبليمو ميقدرت از سركه سيب و شيره انگور به كار گيري كرد
بعداز اين كه سس جوش آمد، شاميها را باطن آن نهاده و در تابه را ميبنديم تا سس غليظ و شاميها هم در آن پخته خواهد شد، پس از سپري شد نيمساعت طعام مهيا سرو ميباشد.
مواد موردنياز براي سس
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق خوراك خوري
گوجه فرنگي ۲ عدد
پياز ۱ عدد
شكر ۲ قاشق غذا خوري
آبليمو ۱/۲ فنجان
نمك و زردچوبه به مقدار موردنياز
زمان طبخ:
فرصت تهيه 20 دقيقه
زمان پخت ۳۰ دقيقه
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/5/3 ساعت: ۱۰ توسط:ardnokhod :
به كارگيري از خريد آرد نخود يا اين كه آرد نخودچي به مكان آرد گندم تصفيه گرديده، قيمت غذاي قابل توجهي را به غذاهاي نتايج از آن اضافه مينمايد، چون آرد نخود دربردارنده پروتئين، فيبر و ويتامينهاي بيشتري نسبت به آرد سپيد ميباشد. بعلاوه، اين نوع آرد سرشار از مواد معدني ميباشد كه براي استخوانها و دندانها، سيستم ايمني كاركشته و تلاش طبيعي عضله ها و روان ضروري ميباشند.
افزايش تندرست قلب
دستهاي از 10 تست باليني تصادفي مشتمل بر 268 كمپاني كننده علامت داده ميباشد كه گنجاندن يك رژيم غذايي بي نياز از حبوبات مي تواند به كاهش كلسترول مجموع و كلسترول بد ياري دهد. اين دستور علامت مي دهد كه حبوبات گزينش خير براي رژيم غذايي مطلوب براي سالم قلب به شمار مي روند. مثلا، رژيم غذايي مديترانهاي دربرگيرنده حبوبات ميباشد و شواهد قابل توجهي در باب فوايد اين رژيم غذايي وجود دارااست.
در اختيار گرفتن قند خون
غذاهايي كه با آرد نخود تهيه و تنظيم ميگردند، ميتوانندبراي اشخاص ديابتي اثرگذار باشند، چون فيبر جان دار در آن ها به كاهش جذب قندهاي رژيم غذايي امداد مينمايد.
پشتباني از باكتريهاي تندرست
آرد نخود و نخود دربردارنده نشاسته مقاوم ميباشند، كه منبع غذايي براي باكتريهاي مفيدي ميباشد كه در روده تعالي معاش مينمايند. اين باكتريها از تن در قبال بيماريهاي متابوليكي مانند چاقي، سرطان روده تعالي و ديابت مراقبت مينمايند.
خودداري از نقص لوله عصبي
آرد نخودچي بي نياز از نوعي ويتامين B به اسم فولات (اسيد فوليك) ميباشد. زناني كه حامله ميباشند يا اين كه ممكن ميباشد حامله شوند مي بايست مقدار متعددي فولات مصرف نمايند، چون اين ويتامين به شما امداد مينمايد از نقايص مادرزادي لوله عصبي مانند اسپينا بيفيدا (نوعي بيماري مادرزادي ميباشد كه در اثر آن رديف فقرات جنين به صحت بسط پيدا نمينمايد) دوري نمائيد.
ياري به القاي شم سيري
ادغام پروتئين و فيبر بدين مفهوم ميباشد كه غذاهايي كه با آرد نخود تهيه و تنظيم مي گردند موردهاي خير و خوبي براي كساني ميباشند كه ميخواهند وزن معدود نمايند. اين مواد غذايي شمارا دوران فرصت بيشتري سير نگه ميدارا هستند و به شما ياري مينمايند في مابين وعدههاي غذايي حس گرسنگي نداشته باشيد، بدين ترتيب احتمال مصرف در ميان وعده را كمتر مينمايد.
گياهي و فاقد گلوتن
از آنجايي كهاين كوكيها فاقد تخم مرغ ميباشند، ميتوانند مورد قابل قبولي براي گياهخواران باشند. اگرچه امر مهم شيريني نخودچي دربردارنده كره ميباشد، ولي مي توانيد آن را با روغن گياهي جايگزين نمائيد. از آنجايي كه در فرمان تنظيم اين شيريني از آرد سپيد به كار گيري نشده ميباشد، شيريني نخودچي به طور كامل سواي گلوتن ميباشد.
آلرژيها
درصورتيكه به نخود آلرژي داريد، مي بايست از مصرف آرد نخود دوري كنيد. آلرژي به نخود غالبا در اشخاصي كه به سويا، نخود خارجي، عدس يا اين كه فندق نيز آلرژي دارا هستند، حادثه ميفتد. در شرايطي كه به هر مورد از اين غذاها آلرژي داريد يا اين كه بعد از مصرف نخود علائم عكس العمل آلرژيك را تجربه ميكنيد، حالت خويش را با دكتر در بين بگذاريد تا معين خواهد شد چه چيزي براي شما بيخطر ميباشد.
دلايل جانبي
آكريل آميد يك ادغام شيميايي ميباشد كه بعداز پختن در حرارت زياد مي تواند در اشكال خاصي از مواد غذايي تشكيل گردد. مطالعات صورت گرفته روي حيوانها آرم مي دهد كه آكريل آميد ممكن ميباشد سرطان زا باشد، با اين وجود سازمانهاي بزرگي مانند انجمن سرطان ايالات متحده، FDA، سازمان بهداشت جهاني و سازمان ايمني مواد غذايي اروپا نياز به پژوهش ها بيشتر را تشخيص دادند. مطالعات محصور انجام يافته بر روي بشر نشانه مي دهد كه اكريل آميد سبب ساخت و ساز شايعترين گونه هاي سرطانها نخواهد شد. در حالي كه غذاهاي نشاستهاي تنظيم گرديده با آرد نخود ممكن ميباشد دربردارنده آكريل آميد باشند، مطالعهاي كه در سال 2017 منتشر شد آرم اعطا كرد كه آرد نخود نسبت به بقيه آردها آكريل آميد كمتري ساختوساز مينمايد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/5/2 ساعت: ۱۰ توسط:ardnokhod :
اين ماسك صورت كه از تركيب بادام و آرد نخودچي تهيه ميشود، يك روش خريد آرد نخود عالي براي از در بين بردن رنگ برنزه و روشن كردن پوست ميباشد. همچنين اين ماسك پوست را تطهير و سفت ميكند. به منظور تهيه ماسك آرد نخودچي و بادام به مواد پايين نياز داريد.
بادامها را يك شب خيس فرماييد و پوست آنها را بگيريد. آنگاه بادامها را آسياب و با آرد نخودچي و ساير مواد تركيب نمائيد تا يك خمير نرم به دست آيد. خمير را روي صورت خود بماليد و اجازه دهيد حدود ۱۵ تا ۲۰ دقيقه بماند تا مواد جذب پوست شوند. در نهايت به آرامي با آب خنك بشوئيد و صورت را خشك فرماييد.
اين ماسك صورت يك درمان فوقالعاده براي از بين بردن جاي جوش و آكنه است. افزودن كمي زردچوبه به ماسك آرد نخودچي ميتواند به كاهش زخمهاي آكنه كمك كند. همچنين ميتوانيد از اين ماسك روي تمام نواحي بدن به كار گيري نمائيد تا نقاط تيره ناشي از آفتاب سوختگي از در بين بروند و به مرور پوست روشنتري داشته باشيد. مطالعات نماد دادهاند كه زردچوبه آنزيمهايي تشكيل داد ميكند كه ساختوساز ملانين (رنگدانههاي تيره) را در سلولهاي پوست به عهده دارند. زردچوبه همچنين يك آنتياكسيدان مي باشد كه از پوست در مقابل سموم محيطي محافظت ميكند.
به خواسته تهيه اين ماسك به مواد زير نياز داريد.
مواد لازم
آرد نخودچي ۲ قاشق غذاخوري
شير جديد ۲ قاشق غذاخوري
پودر زردچوبه يك چهارم قاشق چايخوري
طرز فراهم سازي و مصرف:
مواد تشكيل دهنده را به خير مخلوط فرمائيد تا خميري يكدست بدستآيد. بعد از آن خمير را روي صورت و گردن بماليد و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقيقه شكيبايي فرمائيد. در نهايت صورت خود را با آب ولرم آبكشي و خشك فرمائيد.
طرز تهيه و تنظيم ماسك آرد نخودچي با زردچوبه
ماسك آرد نخودچي با خيار و سيب زميني
اين ماسك، از تركيب آرد نخودچي با خيار، سيبزميني و آب ليمو تهيه ميشود. آب سيب زميني و خيار به طور طبيعي پوست را جمع ميكنند و براي روشنسازي پوست موءثر هستند. علاوه بر اين خيار براي از در بين بردن كبودي زير چشم نيز موثر هست. براي تنظيم اين ماسك به موادي كه در جدول تحت مشاهده ميكنيدف نياز مي باشد.
مواد لازم
آرد نخودچي ۴ قاشق غذاخوري
خيار با پوست ۲ تكه
آبليمو نو ۲ عدد
آب سيب زميني يك قاشق غذاخوري
پرتقال آب گرفته يكي از كوچك
دستور تهيه و تنظيم و روش مصرف:
سيب زميني را رنده ريز بزنيد و بعد از آن آن را در پارچه بريزيد و فشار دهيد تا آب سيب زميني گرفته گردد. آنگاه همگي مواد را با هم تركيب نماييد تا خميري غليط و يكدست درست خواهد شد. صرفا يك قاشق غذاخوري از اين خمير را روي صورت بماليد و بگذاريد ۵ تا ۱۰ دقيقه بماند. سپس شستشو دهيد. مانع از ورود اين ماسك به چشمها شويد.
در شرايطيكه كه قصد نداريد بلافاصله اين ماسك را استفاده كنيد، يه خرده شكر و نمك به آن اضافه فرمائيد و ماسك را در سردخانه قرار دهيد.
درخصوص خواص ماسك خيار براي پوست در ستاره بيشتر بخوانيد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/4/29 ساعت: ۱۱ توسط:ardnokhod :
مطالعات پزشكي علامت ميدهد كه چهطور خريد آرد نخود موردها ديابت در دانا غرب رو به ارتقاء مي باشد. تحقيقات آرم مي دهد كه مصرف زياد مواد غذايي ناخواسته و عدم ورزش دو عنصر اساسي است كه به توضيح دربارهي اين ارتقا امداد مي كند. ديابت در كشورهايي كه آرد نخود در طي سال ها دوست داستني بوده ميباشد، كمتر به چشم مي خورد. برخي دانشمندان معتقدند كه مقدار بسيار زياد فيبر جان دار در آرد نخودچي عاملي براي كاهش خطرها ديابت است. آنها به حساب آوردن مي كنند كه هر فنجان نخود پخته شده حاوي 12.5 گرم فيبر است.
ميتواند به ذيل نگه داشتن وزن شما كمك كند
چاقي يكياز از ساير از نگراني هاي برجسته سالم در جهان مي باشد. ارتقاء تعداد خردسالان چاق نگراني ويژه اي به يار دارد. كاهش وزن مستلزم تعهد به تبعيت از يك رژيم غذايي دقيق است، اما متخصصان رژيم غذايي هنوز هم بايستي اعتقاد حاصل كنند كه افراد چاق از مواد مغذي حياتي برخوردار هستند. مطالعات آرم ميدهد كه آرد نخودچي سرشار از فيبر، منبع نه از مواد مغذي را آماده مي كند، البته همچنين براي خنثي كردن ميل فرد به ارتقاء وزن فعاليت مي كند. مصرف مقدار پاره اي براي برآوردن اشتهاي شما كافي هست. اين شخص چه چيزي بيشتر از يك رژيم غذايي ميتواند درخواست كند؟
سلامت قلب را بهبود اعطا كرد
حملات قلبي يكيازاز ساير از نگراني هاي اساسي بهداشت در سراسر غرب هست. پزشكان به طور مشترك در اكثري از موردها بهداشتي ديگر پيوندهاي روشني در بين رژيم هاي بد و عدم ورزش پيدا كرده اند. پژوهشگران دريافتند كه مقادير بالاي مواد پرخاصيت و فيبر جان دار در آرد نخودچي باعث كاهش سطح كلسترول مي گردد. به ويژه، به لحاظ مي رسد كه به كاهش سطح تري گليسيريد بالا ياري مي كند. بدين ترتيب تغيير از گندم به آرد نخود چي، خطر انسداد شريان و بيماري قلبي داراي ربط را كاهش مي دهد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/4/28 ساعت: ۱۰ توسط:ardnokhod :
در آشپزي هاي خاورميانه و هند بسيار محبوب است خريد آرد نخود و علاوه بر تنظيم نان مي توان با آن غذاهايي مانند فلافل و هوموس درست كرد كه بسيار محبوب ميباشند، نخود سرشار از پروتئين و فيبر و مواد معدني مختلف و ويتامين ب مي باشد كه باعث اهميت بسيار آن در تغذيه ميشود، مزاج اين آرد گرم و خشك است و جايگزيني بدون گلوتن براي آرد بي آلايش هست.
ارزش غذايي
در هر صد گرم از آرد نخود ۳۸۶ كيلوكالري انرژي، ۷ گرم چربي آحاد، ۶۴ ميلي گرم سديم، ۸۴۶ ميلي گرم پتاسيم، ۵۸ گرم كربوهيدرات كل، ۱۱ گرم فيبر خوراكي، ۱۱ گرم قند، ۲۲ گرم پروتئين، ۴.۹ ميلي گرم آهن، ۰.۵ ميلي گرم ويتامين ب۶، ۱۶۶ ميلي گرم منيزيم، ۴۱ ميكروگرم ويتامين آ و ۴۵ ميلي گرم كلسيم وجود داراست.
خواص آرد نخود
از خواص و فوايد آرد نخود ميتوان به مورد ها تحت اشاره كرد:
كاهش خطر ابتلا به ديابت
آرد نخود نسبت به آرد بي آلايش ميتواند خطرات كمتري داشته باشد يكياز اين خطرات بسيار مهم ابتلا به ديابت مي باشد كه امروزه بسيار شايع ميباشد، فيبر جان دار در آرد نخود يكي از عوامل مهم در كاهش خطرات ديابت هست و مصرف آن بيشتر از آرد گندم پيشنهاد مي شود.
تقويت سيستم ايمني بدن
نخود خواص ضد التهابي فراواني داراست كه منجر سم زدايي در دستگاه گوارش شده و خطر ابتلا به عفونت هاي مختلف را هم كم مي كند، اين آرد كه آنتي اكسيداني قوي در خود دارد تركيبات راديكالي آزاد را از بدن دور مي كند و روي هم رفته سيستم ايمني بدن را تقويت مي كند.
مواد معدني و ويتامين هاي گرانبها
اين آرد قادر است مواد معدني و ويتامين هاي مورد نياز شمارا فراهم كند، سطح بالاي پروتئين، پتاسيم، منيزيم و روي درين آرد اهميت زيادي داراست و ويتامين هاي تيم ب نقش بخش اعظمي در ابتدا ماندن سطح انرژي بدن دارااست، نخود سرشار از آهن ميباشد و از مزاياي ديگر آن كاهش خطر ابتلا به نادر خوني هست.
كاهش التهاب
آرد نخودچي خاصيتي ضد التهابي دارااست زيرا حاوي بوتيرات هست كه يك نوع اسيد چرب با زنجيره كوتاه مي باشد و التهاب را بخصوص در روده كاهش مي دهد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/4/27 ساعت: ۱۰ توسط:ardnokhod :
فرمان تهيه فلافل متنوع مي باشد. برخي فلافل سيب زميني درست مي كنند خريد آرد نخود برخي فلافل آرد نخودچي درست مي كنند. برخي از هم فلافل كنجدي تهيه مي كنند.
ما دراين مقاله از پارسي نو براي راحتي كار شما عزيزان، طرز تهيه فلافل با ۶ طرز متعدد را يادگرفتن داده ايم كه اميدداريم مورد به كار گيري تان قرار گيرد. در تهيه اين غذا از آنجايي كه از نخود استعمال ميشود، بسيار مغذي هست و بويژه براي خردسالان بسيار خاصيت دارد.
نكته مهم : ادويه منحصر به فرد براي فلافل مشتمل بر زيره ،گشنيز ، زردچوبه و ادويه هاي گوناگون يا ادويه كاري نصف قاشق غذاخوري است. پس اگر هركدام از اين ادويه ها را به صورت جدا در منزل داريد، ميتوانيد آنهارا با هم ادغام نماييد و در خمير فلافل تان بريزيد.
نكته : ترجيحا از روغن كنجد استعمال نمائيد
نكته : اعتنا نماييد مقدار مواد اوليه ذكر شده در اين دستور براي ۶ نفر مناسب هست.
فرآيند تنظيم فلافل به سبك آباداني
در گام اول نخود ما يحتاج را كه از ۲۴ ساعت قبلي گذاشته ايم تا خيس بخورد و چنددفعه هم آب آن را عوض كرده ايم را با جعفري ، پياز و سير با به كارگيري از چرخ گوشت يا به كمك خرد كن چرخ مي كنيم تا مواد به نه با هم ميكس شوند و يك موقعيت خميري مانند بگيرد.
در مرحله آنگاه به خميري كه فراهم شده است نمك ، فلفل و ادويه هاي مايحتاج را اضافه مي كنيم و با قاشق منحصر يا قالب هايي كه در بازار هم به راحتي قابل تهيه و تنظيم ميباشند، فلافل ها را قالب ميزنيم .
نكته ۱ : برخي مواقع پيش مي آيد كه درون خمير آماده شده فلافل آب افتاد مي افتد، براي رفع اين مشكل مي توانيد يه خرده آرد نخودچي به خمير اضافه نمائيد تا آب آن گرفته خواهد شد.
نكته ۲ : سعي فرماييد خمير فلافل را به طور گنبدي قالب بزنيد و آنها را داخل روغن داغ شده بريزيد تا هر دو طرف آن سرخ شود.
نكته ۳ : دقت كنيد به خاطر حرارت بالا روغن شما نسوزد و ترجيحا براي فعاليت سرخ كردن فلافل ها از پياله كوچكتر و گود تر هم به كار گيري فرماييد. به اين صورت روغن زيادي هم مصرف نمي شود.
نكته ۴ : بعد از سرخ شدن فلافل هم ميتوانيد فلافل ها را روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافه آن گرفته خواهد شد. بدين صورت غذاي سالمي را مورد استفاده قرار مي دهيد.
در نهايت فلافل هاي آماده شده را ميتوانيد با خيار شور، گوجه فرنگي ، كاهوي خرد شده و اشكال ترشي و يا به ياور سس انبه كه بسيار لذيذ سرو نمائيد.
________________________________________
طريق تهيه سس انبه مخصوص فلافل
در شرايطيكه شما هم از بيرون فلافل تهيه كرده ايد و براي تان سوال مي باشد كه سس آن را چه طور درست مي كنند، با ادامه اين نوشتهي علمي از پارسي نو همپا باشيد تا راز و رمز اصلاح كردن سس براي فلافل را هم خيال بگيريد. در بالا بايد بدانيد كه براي درست كردن اين سس از انبه استفاده مي كنند.
دستور تهيه سس انبه هم به اين شكل ميباشد كه به ازاي هر ۱ قاشق پودر انبه مي بايست ۶ برابر آن آب جوشيده و يك ته استكان سركه سفيد را با هم تركيب كنيد و مجال سرو فلافل مورد به كار گيري قرار دهيد.
نكاتي براي خيس دادن نخود فلافل
فلافل با استفاده از نخود خامي كه تماما خيس خورده هست تهيه ميگردد و نيازي به پختن نخود فلافل نيست. درخصوص زمان ما يحتاج براي خيس تناول كردن نخود بايستي بدانيد كه مناسب ترين زمان براي اجرا اين فعاليت، ۲۴ ساعت قبل از تهيه فلافل هست.
در اين مقطع هم بايد چند بار آب نخود را عوض كرد تا نفخ آن گرفته شود. بعد از گذشت اين برهه زماني مجال، نخودهاي نرم شده را روي صافي ريخته و بگذاريد تا آب آنها تماما گرفته خواهد شد و آنگاه آنهارا از چرخ رد نماييد يا درون مخلوط كن بريزيد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/4/26 ساعت: ۱۰ توسط:ardnokhod :
ماسك شير، رنگ زرد چوبه و آرد نخود اين ماسك يكي از تركيبات خريد آرد نخود موثر براي پوست ميباشد و براي تنظيم آن بايد 3 قاشق چاي خوري آرد نخود، 1 قاشق چاي خوري زرد رنگ چوبه و يه خرده شير معدود چرب و گلاب را با هم ادغام فرمائيد و آن را به مقطع 20 دقيقه روي پوست خود بگذاريد.
ماسك عسل و آرد نخود
يك كدام از از ساير از خواص مهمي كه اين ماسك براي پوست شما دارااست و بسيار مهم هست، درمان جوش صورت مي باشد. براي رفع جوش صورت ميتوانيد پاره اي آرد نخود را با عسل مخلوط كنيد، براي بالا بردن خاصيت تطهير كننده اين ماسك يه خرده پودر صندل هم به آن اضافه نمائيد. اين ماسك با داشتن خواص ضد عفوني كننده مي تواند جوش هاي صورت را درمان كند.
آرد نخود ويتامين ب داراست و مصرف اين آرد قادر است بسيار اثرگذار باشد و علاوه بر درمان هاي پوستي باعث نگهداري تندرست بدن شما شود. ارزش غذايي اين ماده به ميزاني مي باشد كه مصرف يك سوم استكان از آن برابر با غلات، نان و گوشت است.
مصرف ماسك نخود براي كساني كه پوست تيره دارند هم اثرگذار مي باشد و مي توانند با تركيب اين ماسك و مواد لايه بردار پوستي پرنور و روشن داشته باشند. يكي از تركيبات اثر گذار ديگر براي از في مابين بردن جوش هاي صورت به كارگيري از ماسك خيار است كه مي توانيد در كنار به كارگيري از اين ماسك تاثيرات بيشتري روي پوست خود ببينيد.
با تمركز به اينكه پوست شما مي تواند خواص متفاوت را از مواد دريافت نمايد، مي توانيد از تركيبات موثرتر ديگري مانند آبليمو هم درين ماسك به كارگيري كنيد.
ماسك هاي زيادي براي درمان خطاها پوستي و داشتن پوست پرنور وجود داراهستند كه يكي از آن ها با آب برنج ميباشد و با معرفي ماسك آب برنج شما مي توانيد به تاثيرات خاص آن پي ببريد.
يكي از تركيبات جالبي كه براي تهيه اين محلول مي اقتدار توصيه نمود، ادغام آرد نخود با زردچوبه ميباشد اما در مصرف اين ماسك بايد اعتنا كافي را داشته باشيد. زردچوبه باعث كم شدن موي و ابرو ميشود و در سود مي بايست آن را روي ابروها قرار ندهيد. در بعضي از موردها هم ممكن ميباشد فرد در گير حساسيت باشد. پس در آغاز ماسك را روي نواحي خاصي از بدن تست كند و سپس اقدام به مصرف كند.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/4/19 ساعت: ۱۱ توسط:ardnokhod :
ارزش غذايي يك سوم جام آرد نخودچي، معادل يك واحد نان و غلات يا يك واحد گوشت (اما از نوع بسيار نادر چرب) مي باشد و مصرف آن در صورتيكه خريد آرد نخود كه بوداده و شور نباشد، به عده اي كه در جويدن حبوبات مشكل دارند، سفارش ميشود.
آرد نخودچي آردي مي باشد كه از نخودچي پوست گرفته و بي نمك تنظيم مي گردد. نخودچي را مي كوبند يا آسياب ميكنند و آن را با الك بسيار ريز براي نرم و صاف شدن الك مي كنند. آرد نخودچي در شيريني پزي هم مصرف ميگردد.
يكي آردهايي كه در آشپزي ايراني گزينه استفاده قرار مي گيرد، آرد نخودچي ميباشد. تا به حالا با خود تفكر كرده ايد كه اين آرد چه تفاوتي با آردهاي ديگر دارااست و خاصيت منحصر به فرد آن چيست؟ در پاسخ به اين پرسش بايستي گفت، نخودچي، از مواد غذايي ميباشد كه مصرف آن به عنوان يك تركيب پرپروتئين پيشنهاد ميشود.
در طبقه بندي تغذيه اي، آرد نخودچي جزو حبوبات محسوب و از نخود جديد يا نخودچي سواي پوست و بي نمك تهيه و تنظيم مي گردد.
بيشترين مصرف اين آرد در صنعت شيريني پزي و تفاوت عمده آن با ساير آردها از لحاظ مواد مفيد، نوع و اندازه نشاسته هست. در تركيب نشاسته آرد غلات، مقدار آميلوز و آميلوپكتين، در سطح يكساني است درحالي كه در آرد تنظيم شده از حبوبات، واحد سنجش آميلوز نسبت به آميلوپكتين بيشتر مي باشد و نشاسته جانور در آن زماني با آب حل ميگردد، حالتي ژله اي پيدا مي كند.
جالب هست بدانيد كه طي مراحل تصفيه، ميزان ويتامين B موجود در آرد غلات معدود و در سود خواص تغذيه اي آن كاهش مي يابد البته در آرد نخودچي به دليل اين كه عمل روند تصفيه روي آن صورت نمي گيرد، واحد سنجش فيبر كه نوعي فيبر محلول در آب و براي نگهداري سلامت موءثر است، تغيير نمي كند و مواد مغذي مو جود در آن حفظ ميگردد.
ديدني است بدانيد بها غذايي يك سوم ليوان آرد نخودچي، متساوي يك واحد نان و غلات يا يك واحد گوشت (البته از نوع بسيار كم چرب) هست و مصرف آن در صورتي كه بو داده و شور نباشد، به عده اي كه در جويدن حبوبات خلل دارند، پيشنهاد ميشود. در اين موردها آرد نخودچي جايگزين مناسبي براي حبوبات مي باشد و فرد قادر است با مصرف آن مواد پرخاصيت آيتم نيازش را دريافت كند. ولي مقادير مصرف، با تمركز به نيازهاي فردي و ميزان انرژي دريافتي براي هر نفر متفاوت است.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/4/16 ساعت: ۱۱ توسط:ardnokhod :
تا به هم اكنون با خويش تفكر كردهايد خريد آرد نخود كه آرد نخودچي چه تفاوتي با آردهاي ديگر داراست و خواص منحصر آن چه چيزي است؟ در طبقه بندي تغذيه اي، اين آرد جزو حبوبات محسوب گرديده و از نخود نو يا اين كه نخودچي فارغ از پوست و بينمك تهيه و تنظيم ميگردد. اين جنس، از مواد غذايي اي ميباشد كه مصرف آن تحت عنوان يك مخلوط با پروتئين بسيار زياد پيشنهاد مي خواهد شد. بيشترين مصرف آرد نخودچي در صنعت شيريني پزي بوده و تفاوت عمده آن با بقيه آردها از لحاظ مواد پرخاصيت، در نوع و معيار نشاسته ميباشد. در ادغام نشاسته آرد غلات، مقدار آميلوز و آميلوپكتين، يكسان ميباشد. البته در آرد تنظيم گرديده از حبوبات، واحد سنجش آميلوز نسبت به آميلوپكتين بيشتر ميباشد و نشاسته مو جود در آن هنگامي با آب حل ميگردد، حالتي ژله اي پيدا مي نمايد. طي فرايند تصفيه، واحد سنجش ويتامين مو جود در آرد غلات معدود و در فيض خاصيت تغذيهاي آن كاهش مي يابد ولي دراين آرد به جهت اين كه فرايند تصفيه روي آن شكل نميگيرد، واحد سنجش فيبر اثرگذار محلول در آب تغييرو تحول نمينمايد و مواد پرخاصيت جان دار در آن نگهداري ميگردد.
قيمت غذايي 1/3 استكان آرد نخودچي، مساوي يك واحد نان و غلات يا اين كه يك واحد گوشت (ولي از نوع بسيار نادر چرب) ميباشد و مصرف آن درصورتيكه كه رايحه داده و پر نمك نباشد، به اشخاصي كه در جويدن حبوبات اختلال داراهستند، سفارش مي شود. آرد نخودچي جايگزين قابل قبولي براي حبوبات ميباشد. اما مقادير مصرف، با اعتنا به نيازهاي شخصي و معيار انرژي دريافتي براي هر نفر گوناگون ميباشد. آرد نخودچي براي پوست و موي بسيار اثر گذار ميباشد و يك مولتي ويتامين طبيعي براي گيسو است. آرد نخودچي سرشار از آنتي اكسيدان، اسيد فوليك، آهن، مس، روي، منيزيم، سلنيم و نياسين ميباشد كه كليه اين ها فوليكول هاي گيسو را تقويت كرده و موجب رويش گيسو ميشوند و آن را از اثر مخرب راديكال هاي آزاد مراقبت مي نمايد. پروتئين مو جود در آرد نخودچي منجر تقويت گيسو ها گرديده و از ريزش گيسو خودداري مي نمايد. آرد نخودچي براي پوست نيز خاصيت بسيار داراست و آن را مي شود به تيتر تميز كننده پوست شكل و تن به فعاليت پيروزي. همينطور ماسك آرد نخودچي موجب براق شدن پوست گرديده و اثرات ضد پيري دارااست. مخلوط آرد نخودچي با ماست يا اين كه شير ميتواند يك اسكراپ طبيعي براي شكل و تن باشد.
كاربرد آرد نخودچي:
بيشترين كاربرد آرد نخودچي در شيريني پزي ميباشد. همينطور از آرد نخودچي در تهيه و تنظيم كتلت، شامي و بعضا غذاهاي ديگر نيز استعمال ميگردد. آرد نخودچي شيريني پزي را ميتوانيد از فروشگاه آنلاين كشور ايران كوك تنظيم فرماييد.
آرد نخودچي از كجا بخرم؟
به مراد خريد آرد نخودچي جديد و باكيفيت، اين مال را از فروشگاه آنلاين كشور ايران كوك تهيه و تنظيم فرماييد. مغازه كشور ايران كوك، فروش آرد نخودچي فله اي را به طور آنلاين اعمال ميدهد. شما ميتوانيد بعد از محاسبه خصوصيات و مقايسه بها آرد نخودچي، توصيه خويش را تصويب فرماييد تا جنس توصيه گرديده را در كمترين فرصت درب خانه تحويل بگيريد.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/4/15 ساعت: ۱۳ توسط:ardnokhod :
قبل از اينكه فرق آرد نخود و آرد نخودچي رو با هم آيتم چك قرار بديم ميبايست خريد آرد نخود فرق نخود گل و نخودچي رو بشناشيم. دوست من، نخود آبگوشتي كه مستحضر به حضورتون ميباشد؟!!
يك شهري در آذربايجان ميباشد به نام ممقان.
ممقاني ها كارشون تبديل نخود آبگوشت به نخود گل ميباشد.
شايد براتون جذاب باشه:
فرق آرد قنادي با آرد نانوايي
نخود گل چيست؟
توجه:نخود آبگوشتي عموما در غرب كشور كشت ميشه.
نخود گل همون نخود آبگوشتيه كه پخته و پوست گيري شده و تفت داده شده(برشته شده).
نخود آبگوشتي
نخود آبگوشت
حالا اين نخود گل آماده آسياب شدن و تبديل شدن به آرد نخود هست.
نخود گل
نخود گُل
اسم كاملش هم ميشه آرد نخود گُل.
از آرد نخود گُل براي پخت كوفته و شامي و .. به كار گيري ميكنن.
از خود نخود گل هم كه بعنوان عضو ثابت آجيل و دوست مستمر كشمش در جيب بابا گرانقدر ها استعمال ميشه.
فعلا بريم سراغ نخودچي
نخودچي چه چيزي است؟
نخودچي
نخودچي
نخودچي نوع خاصي از نخود مي باشد كه كوچكتر و زردتره.
نخودچي در استان هاي شرقي كار مياد و به نخودچي نيشابور هم معروفه و انديشه كنم در اصفهان هم ميباشد.
كتاب آموزش عطاري
مشخصه اصليش هم اينكه كه به همدم پوست هاش برشته ميشه و به بازار مياد و مصرف كننده خودش بايد زحمت فوت كردن پوست رو بكشه و درجا بوجاريش كنه !!
البته خيلي جاها دكان دارها كاركنان ميگيرن و نخودچي رو با دست بوجاري ميكنن.
قزويني هاي با ذوق و سليقه براي پخت شيريني نخودي مشهور كه عضو اساسي سفره عيد نوروز است، از آرد اين نخودچي ها استعمال ميكنن.
در شرايطي كه هم اهل شيريني پختن هستي، دستور پخت شيريني نخودچي رو بخون:
دستور پخت شيريني نخودچي
بدين صورت كه نخودچي رو ميخرن، در منزل بوجاري ميكنن، نخودچي هاي بدرنگ رو كه به اصطلاح “بيجَك!!” نام دارن ، دور ميريزن و يك نخودچي يكپارچه رديف ميكنن و ميدن كوبندگي ها براشون آرد ميكنن.
برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
<~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1400/4/14 ساعت: ۱۲ توسط:ardnokhod :